Reviews

Elke samenwerking werpt vruchten af. We hebben zowel korte als langdurige samenwerkingen, naargelang de noden van de klant. Landa werkt samen met bedrijven als Asap, Officenter, Trustteam, Corporate Benefits, Schenker, Tsph en nog vele anderen!

star
star
star
star
star

"Landa is de perfecte oplossing om je taal een extra boost te geven. Vooral de "no stress-aanpak en de "van fouten maken, kan je leren-methode" zorgt ervoor dat je mooie resultaten boekt."

I. Steenhouwer, sales support Belgium bij DB Schenker

star
star
star
star
star

"Het was super fijn om op deze persoonlijke manier mijn Frans bij te schaven. Dankjewel voor de ondersteuning hierdoor heb ik opnieuw zelfvertrouwen gekregen om Franse presentaties te geven. De opgave van 'Franse les" werd al snel een fijne babbel met Sofie."

K. Bruggeman, Key Account Manager Benelux bij Corporate Benefits

star
star
star
star
star

"Na mijn basiskennis Frans heeft Landa me verder geholpen in het verwerven van de Franse taal, zowel voor beroepsmatige doeleinden als privé. De lessen één-op-één zijn vrij intensief, maar aangenaam van karakter en heel leerzaam. Ik kan Landa iedereen aanraden."

T. Degezelle, Senior Software Support Engineer bij Trustteam

star
star
star
star
star

"Ik heb via Landa meerdere Franse lessen gekregen en voel me sindsdien veel zelfzekerder om in het Frans te spreken. Door de 'losse aanpak' leer je ook veel meer bij dan dat je zomaar een cursus overloopt. Ik zou het iedereen aanraden die een taalboost nodig heeft!"

V. Willaert, Business Expert XL bij Asap Belgium

star
star
star
star
star

"Ik vond het heel fijn om te merken dat er echt geluisterd werd naar de moeilijkheden waar ik mee zat en dat er tips werden meegegeven. Zeer leuke, aangename en vooral leerrijke gesprekken gehad!"

N. Savonet, Happy Client Assistent bij Officenter Group

star
star
star
star
star

"Sofie is een ervaren coach die goed aanvoelt waar de noden liggen. Zij gaat actief op zoek naar onderwerpen die nauw aansluiten met het beroep van de coachee en stelt een op maat woordenboek op. Een spreekuurtje is zo voorbij. Ze motiveert en zorgt er op korte tijd voor dat je actief kan deelnemen aan meetings in het Frans. Super leuke en leerrijke ervaring. TOP!"

A. Davidson, HR-manager bij TSPH

star
star
star
star
star

"Heel persoonlijke en menselijk aanpak die ervoor zorgt dat de lesuren zo voorbij vliegen. Dankzij Landa heb ik het nodige zelfvertrouwen verkregen om me op een vlotte manier uit te drukken in het Frans!"

E. Vanden Berghe, sales representative bij Caudalie

star
star
star
star
star

"Landa Languages heeft me op een professionele en aangename manier geholpen om meer zelfzeker te communiceren met Franstalige collega's, klanten en prospecten. Dat met aandacht voor de nuances in Frankrijk en België!"

X. Bertels, co-founder van Mono

star
star
star
star
star

“Landa heeft me enorm geholpen bij het verwoorden van het waarom, hoe en wat van Thexton Armstrong in het Frans. Sofie van Landa is niet alleen een trainer, maar ook oprecht nieuwsgierig en geïnteresseerd in de inhoud van mijn werk. Ze corrigeerde mijn taal op een vriendelijke manier en hield het gesprek gaande. Ze kwam ook met de juiste oefeningen op het juiste moment. Het was een boost in mijn taalvaardigheid, ik kan Landa aan iedereen aanraden die beter Frans wil leren spreken (en verstaan)!”

E. van Eck, oprichter en directeur Thexton Armstrong BE

star
star
star
star
star

"Als je jezelf professioneel in het Duits wil leren uitdrukken, is de aanpak van Landa een echte aanrader!"

K. Van de Mierop, General Manager Belgium bij BRAX Feel Good

star
star
star
star
star

"Landa heeft mijn taalkennis, in mijn geval Frans, terug aangescherpt. Ook is er specifiek gewerkt aan het vakjargon van mijn business. Dit zorgt ervoor dat ik me duidelijk kan uitdrukken bij prospects en klanten. Dank!"

L. Vliegen, zaakvoerder Vlecad

star
star
star
star
star

"De lessen waren professioneel, maar toch ongedwongen. Op die manier steeg mijn zelfvertrouwen om Frans te spreken en me meer comfortabel te voelen. Bij elke les werd er een duidelijke link gelegd naar mijn interessevelden en professionele context. Dat hield de lessen boeiend en telkens iets om naar uit te kijken, en niet als een typische saaie les!"

M. Claes, Digital Product Designer bij miet.be

star
star
star
star
star

"Ik had niveau 0 in het Frans. Ik kon niets zeggen. Ik wou in staat zijn met mijn werknemers in het Frans te communiceren. Dankzij de flexibiliteit van de lessen was ik op relatief korte tijd in staat verschillende presentaties in het Frans te geven voor 80 mensen. Franstaligen vroegen me met grote ogen hoe het mogelijk was op zo'n korte tijd mijn Frans zo goed onder de knie te krijgen!"

Y. Seel - CEO bij Astana-Premier Tech

star
star
star
star
star

“Als je een taal wil leren spreken, dan valt of staat dat met een goede begeleiding. Ik had me ingeschreven bij Landa Languages om mijn Duits van onder het stof te halen. Om een taal te leren “on the job” ben je hier wel echt aan het juiste adres. Sofie van Landa heeft me perfect begeleid. Ze volgt en helpt daar waar nodig om ervoor te zorgen dat mijn leertraject perfect aansluit bij mijn professionele doelstellingen. Dat geeft heel veel vertrouwen en bovendien is Sofie een zeer aangenaam persoon om mee samen te werken. Een echte een aanrader dus!”

L. Van Geyt, Partner Future of Work bij Polydigital

star
star
star
star
star

"Op een bepaald moment kregen we het voorstel om een presentatie in het Frans te geven voor 300 personen. Dat was even slikken. Maar met de hulp van Landa heb ik dit tot een goed einde gebracht. Landa heeft me geholpen om de presentatie op punt te stellen en samen met mij geoefend. Daarnaast hebben we ook gewerkt aan vocabulaire en grammaire waardoor mijn Frans vlotter en professioneler werd. De werkmethode via Teams is een voltreffer. Het zorgt ervoor dat je gedurende de hele sessie gefocust bezig bent."

K. Hermans, co-founder van Intellifin

star
star
star
star
star

“Landa heeft mij en mijn collega’s op een enthousiaste en professionele manier begeleid met individuele lessen Frans. Alles verloopt super vlot en efficiënt via videocall waardoor het maximale uit alle lessen en mijn tijd gehaald kan worden. Duidelijk lesmateriaal en overzichtelijke follow-up maken het pakket compleet! Un grand merci!”

M. Van Hove, Director of Customer Succes bij SweepBright

Reviews

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x