Over ons

Wie is Sofie?

Sofie Martens is de oprichtster van Landa Languages. Ze behaalde een master in de taal- en letterkunde Frans & Duits aan de KU Leuven en volgde nadien de lerarenopleiding in Diepenbeek.

Wat drijft Sofie om taaltraining te geven?

"De voldoening die je elke keer opnieuw krijgt wanneer het taalniveau van de cursist stijgt en hij/zij zelf aangeeft minder stress te ervaren tijdens gesprekken in het Frans, Duits en Nederlands."

Wat maakt haar zo een goede en toffe taaltrainster?

"Alle stadia die de cursist doormaakt, heb ik zelf ook doorzwommen. Ik reik bruikbare taalkennis aan en blijf gefocust op het doel, namelijk je job zonder stress in een andere taal uitvoeren. Ik doe er alles aan om de lessen zo gezellig mogelijk te maken. Geen enkele les gaat voorbij zonder te lachen!"Landa werkt samen met een team van taalexperts. 

De trainers van Landa hebben stuk voor stuk een warm hart en beschikken over enorm veel taalexpertise. We streven allemaal hetzelfde doel na, namelijk jou meer taalkennis en taalvertrouwen geven binnen je sector.


ALEXANDRA

Wie is Alexandra?

Alexandra of Alex is een energieke en empathische open geest die van talen, culturen, mensen, natuur en dieren houdt.

Wat is haar moedertaal?

Alex' moedertaal is Brits Engels. Ze heeft een Engelse moeder en een Oostenrijkse vader. Ze spreekt ook vloeiend Nederlands.

Wat drijft Alexandra om taaltraining te geven?

"Ik help mensen graag hun doelen te bereiken en verdiep me graag in hun wereld."

Wat maakt haar zo een goede en toffe taaltrainster?

'Ik ben doelgericht, enthousiast, plezierig, ervaren, flexibel en betrokken bij uw doel - wat dat ook mag zijn - en doe mijn uiterste best om stimulerende en effectieve sessies te bieden."


CLAIRE

Wie is Claire?

"Ik groeide op in de Franse Alpen voordat ik literatuur studeerde in Engeland en Spanje. Het was daar dat ik mijn man ontmoette, die ik 20 jaar geleden volgde naar België."

Wat is haar moedertaal?

Haar moedertaal is FRANS.

Wat drijft Claire om taaltraining te geven?

"Ik ben gepassioneerd door de Franse taal en communicatie en begeleid mijn cursisten graag in hun professionele taaltraining. De vooruitgang opmerken die de mensen tijdens hun opleiding boeken, geeft me veel voldoening."

Wat maakt haar zo een goede en toffe taaltrainster?

"Ik ben educatief, geduldig en enthousiast. Ik stel mezelf ten dienste van mijn cursisten met een gepersonaliseerde aanpak die op hun persoonlijke doelstellingen is afgestemd. Mijn kennis van de zakenwereld, opgedaan tijdens mijn professionele loopbaan, is een  zeer nuttig voordeel."


TREES

Wie is Trees?

Trees is zaakvoerder van het taalbureau Rentrée. Ze heeft meer dan 15 jaar expertise in het volwassenenonderwijs en werkt even lang als professioneel taalcoach voor verschillende bedrijven.

Haar moedertaal is Nederlands. Trees heeft een master FRANS, SPAANS en NEDERLANDS.

Wat drijft Trees om taaltraining te geven?

"In de eerste plaats vooruitgang zien en zelfzekerheid tot stand zien komen bij mijn cursisten. Dat vooral tijdens plezierige lessen die Aha-Erlebnis creëren."

Wat maakt haar zo een goede en toffe taaltrainster?

"Mijn aanpak is "op een leuke - en niet belerende - manier opbouwen en vooral: praten zonder stress". Ik zorg voor een gemoedelijke sfeer en blijf in het interesseveld van de deelnemers, zodat les volgen geen opgave wordt."


CHRIS

Wie is Chris?

"Ik ben opgegroeid in Californië in de VS en 10 jaar geleden naar België verhuisd.  Ik denk dat het beste aan hier wonen is hoe snel we naar de andere delen van Europa kunnen reizen en veel talen en culturen kunnen ervaren. Zelfs binnen België ben ik vaak verbaasd over de schatten die ik kan vinden wanneer ik een stad of dorp voor de eerste keer bezoek."

Wat is zijn moedertaal?

Zijn moedertaal is AMERIKAANS-ENGELS.

Wat drijft Chris om taaltraining te geven?

"Mijn hoogste prioriteit in het lesgeven is om de lessen te richten op wat de student nodig heeft voor succes. Doorgaans moeten mijn studenten hun gesproken taal, uitspraak en presentatievaardigheden verbeteren. Ik schep veel voldoening in het helpen van studenten op hun reis om zelfvertrouwen te krijgen en hun woordenschat uit te breiden, vooral met betrekking tot hun professionele interesses." 

Wat maakt hem zo een goede en toffe taaltrainer?

"Ik maak het altijd duidelijk vanaf de eerste les: dit is niet de saaie en passieve omgeving waarin we op school talen leerden! We zijn in een leerpartnerschap! Eén op één lessen geeft de student maximale spreektijd, en maximaliseert de leermogelijkheden. Ik denk dat het belangrijk is om materiaal van het werk van de studenten te gebruiken en in de les te verwerken om de sessies zo relevant mogelijk te maken."  


PETER


Wie is Peter?

"Peter is een multiculturele en meertalige enthousiasteling. Hij groeide op in Antwerpen en werkte daarna voor meer dan 20 jaar in de verzekeringindustrie in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en België. Hij is daarbij ook zaakvoerder van Inspiration Factory (https://inspirationfactory.eu/). Peter is niet alleen expert in taaltrainingen, maar ook in soft skills!" 

In welke talen is Peter gespecialiseerd?

Peter geeft training in NEDERLANDS, FRANS, ENGELS en DUITS.

Wat drijft Peter om taaltraining te geven?

"Sinds 2011 werd mijn levensmissie duidelijk: mensen ondersteunen in hun groeiproces, door hen te helpen efficiëntere vaardigheden te verwerven en ze zo naar een hoger niveau te tillen.”

Wat maakt hem zo een goede en toffe taaltrainer?

“Elke dag is een nieuwe uitdaging en een nieuw begin. Elke klant (leerling) is anders en het triggert me dan ook om te weten te komen hoe ik deze persoon het beste kan ondersteunen in zijn/haar leerproces. Mensen laten groeien, hen begeleiden bij de eerste stappen op de ladder, hoe klein dan ook, daar doe ik het voor.”


LEEN


Wie is Leen?

"Ik ben als Sinologe afgestudeerd aan de KU Leuven en ben dan meteen aan de slag gegaan binnen een bedrijf waar vooral Engels en Chinees gesproken werd, nèt de twee talen die ik het liefst spreek! Als kind was ik gefascineerd door alles wat Brits is en zo ging ik dus ook twee zomers vrijwillig taaltrainingen volgen aan Oxford University. Enkele jaren later besloot ik om dit dan ook eens echt op de proef te stellen en zo behaalde ik mijn 'C2 Certificate of Proficiency in English'. Een beetje leergierig… misschien. Open voor uitdagingen en connectie… zeker en vast!"

In welke talen is Leen gespecialiseerd?

"Ik ben gespecialiseerd in Chinees en Engels en geef bij Landa Languages Engelse taaltraining."

Wat drijft Leen om taaltraining te geven?

"Ik word gedreven door mijn verlangen om anderen te helpen groeien en slagen in een steeds meer verbonden wereld. Ik geloof dat taal de sleutel is tot begrip en samenwerking tussen verschillende culturen en mensen."

Wat maakt haar zo een goede en toffe taaltrainer?

"Ik doe mijn best om een positieve en stimulerende leeromgeving te creëren waarin iedereen ruimte heeft om fouten te maken en te leren. Met geduld, enthousiasme en een praktische aanpak maak ik taaltraining niet alleen effectief, maar ook plezant en boeiend!"
Landa hecht veel belang aan een goede match tussen de klant en de taaltrainer. Voor aanvang van elke training vindt een online kennismakingsmoment plaats. Zoals elke klant uniek is, is ook elke trainer uniek!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x