Analyse taalniveau

Analyse taalniveau

Een doorgedreven taalanalyse brengt je huidige taalvaardigheden in kaart. Wil je in een professionele context een taal leren of opfrissen? Kies dan eerst voor een analyse van je taalniveau en krijg een helder beeld van de richting die jouw taalcursus moet inslaan.

Wat bieden we aan?

Tijdens de analyse van jouw taalniveau focussen we op het spreken, schrijven en begrijpen van de taal in kwestie. Je krijgt directe feedback, praktische tips en een overzicht van je taalniveau dat wordt aangevuld met feedback van een taalcoach.

Hoe gaan we te werk?

We beoordelen jouw taalniveau tijdens een online videogesprek van 35 minuten, afgestemd op jouw sector. We gaan in gesprek over verschillende onderwerpen die voor jou relevant zijn. Na het videogesprek ontvang je een e-mail, waarop je als schriftelijke oefening een antwoord formuleert. De taaltrainer neemt alle observaties van de mondelinge en schriftelijke oefening nadien mee in het rapport

Voor wie is de analyse van het taalniveau interessant?

De analyse is gericht op professionals uit bedrijven die hun taalvaardigheden willen verbeteren. Jouw analyse is vrijblijvend en niet noodzakelijk verbonden aan een taaltraining.

Krijg concrete inzichten in je taalvaardigheden en ontdek samen met ons hoe je deze kan verbeteren.


Analyse taalniveau

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x