Presentatie geven

Presentatie geven in een vreemde taal

Een krachtige presentatie geven in een vreemde taal vereist niet alleen taalvaardigheid, maar ook het vermogen om je boodschap duidelijk en overtuigend over te brengen. Bij Landa Languages ondersteunen we je om mét vertrouwen te presenteren in een andere taal.

Wat bieden we aan?

Bij Landa Languages helpen we je om een speech, toespraak of presentatie perfect voor te bereiden in het Engels, Frans, Duits of Nederlands. We zorgen ervoor dat jij je mondelinge toelichting met vertrouwen kan geven. Zo garanderen we je dat de boodschap overkomt zoals bedoeld.

Hoe gaan we te werk?

  1. Voor de training: jij bereidt je presentatie zo goed mogelijk voor. Dat kan in het Nederlands of al gedeeltelijk in de taal in kwestie.
  2. Tijdens de training: tijdens een videogesprek zetten we samen de presentatie op en oefenen deze. Ook enkele dagen voor de presentatie wordt er nog een kort oefenmoment ingepland met jouw taalcoach.
  3. Na de training: we bespreken wat goed en/of minder goed ging zodat je vaardigheden alleen maar kunnen verbeteren!

Voor wie is de taaltraining presentatie geven interessant?

Deze taaltraining is gericht op professionals uit bedrijven die eenmalig of met regelmaat dienen te presenteren in een vreemde taal.

Geef jouw volgende presentatie in een andere taal met vertrouwen én overtuiging.


Presentatie geven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x