Taalcursus Duits

Duits leren, machen wir zusammen!

Waarom Duits leren?

De Duitse taal is één van de meest gesproken talen in de zakenwereld. De Duitse zakencultuur is formeel en gestructureerd. Correct taalgebruik en zakelijke etiquette zijn cruciaal voor succesvolle zakelijke relaties. Spreek de taal van je klant of partner en sluit de deal.

Jetzt geht's los!


Taaltraining Duits voor ondernemers en leidinggevenden, bitte schön

Bij Landa Languages begrijpen we jouw specifieke uitdagingen als ondernemer. Daarom zijn onze taalopleidingen steeds aangepast op hoe, wat, waar en wanneer jij het wil.

  • Efficiënt en flexibel: dankzij onze 1-op-1 taalopleidingen verliezen we geen tijd. Jouw taaltraining vindt steeds online plaats en met het grootste respect voor jouw drukke agenda.
  • Persoonlijk implementatieplan: of het nu gaat over een salespitch, een presentatie of een telefoongesprek in het Duits, we werken steeds volgens jouw noden. Tijdens de discovery meeting stellen we samen het plan op.
  • Taalvertrouwen, darum geht es : wij zorgen ervoor dat je een (nieuwe) taal leert spreken en/of schrijven mét vertrouwen. Uiteraard werken we hieraan op jouw tempo.


Taalcursus Duits

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x