Taalcursus Engels

Engels leren, make it happen!

Waarom Engels leren?

Engels is dé internationale handelstaal. Voor complexe onderhandelingen, het begrijpen van nuances en het leggen van accenten is een basisbeheersing van het Engels niet voldoende. Verhoog daarom je kansen op de internationale markt dankzij een perfect beheersing van de Engelse taal.

Ready to step up your game?


Taaltraining Engels voor ondernemers, yes please!

Bij Landa Languages begrijpen we jouw specifieke uitdagingen als ondernemer. Daarom zijn onze taalopleidingen steeds aangepast op hoe, wat, waar en wanneer jij het wil.

  • Efficiënt en flexibel: dankzij onze 1-op-1 taalopleidingen verliezen we geen tijd. Jouw taaltraining vindt steeds online plaats en met het grootste respect voor jouw drukke agenda.
  • Persoonlijk implementatieplan: of het nu gaat over een salespitch, een presentatie of een telefoongesprek in het Engels, we werken steeds volgens jouw noden. Tijdens de discovery meeting stellen we samen het plan op.
  • Taalvertrouwen, because it matters : wij zorgen ervoor dat je een (nieuwe) taal leert spreken en/of schrijven mét vertrouwen. Uiteraard werken we hieraan op jouw tempo.


Taalcursus Engels

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x