Taalcursus Nederlands

Nederlands leren voor anderstalige ondernemers

Waarom Nederlands leren?

Nederlands leren is uitdagend omwille van specifieke uitspraken en grammaticale complexiteit. Maar toch, ondernemers die communiceren in de taal van hun ontvanger hebben in de bedrijfscontext een streepje voor. Het getuigt van respect en een hoge mate van interesse zodat jij de deal makkelijk kan sluiten.

Nederlands leren wordt een fluitje van een cent.


Taaltraining Nederlands voor ondernemers, jawel!

Bij Landa Languages begrijpen we jouw specifieke uitdagingen als ondernemer. Daarom zijn onze taalopleidingen steeds aangepast op hoe, wat, waar en wanneer jij het wil.

  • Efficiënt en flexibel: dankzij onze 1-op-1 taalopleidingen verliezen we geen tijd. Jouw taaltraining vindt steeds online plaats en met het grootste respect voor jouw drukke agenda.
  • Persoonlijk implementatieplan: of het nu gaat over een salespitch, een presentatie of een telefoongesprek in het Nederlands, we werken steeds volgens jouw noden. Tijdens de discovery meeting stellen we samen het plan op.
  • Taalvertrouwen, dat vinden we belangrijk: wij zorgen ervoor dat je een (nieuwe) taal leert spreken en/of schrijven mét vertrouwen. Uiteraard werken we hieraan op jouw tempo.


Taalcursus Nederlands

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x